TRUE COLORS – АВТОРСКА ИЗЛОЖБА НА МАРГАРИТА ТЪРВАЛИЕВА

1699

В Деня на християнското семейство в Културен център Харманли се състоя официалното откриване на авторската изложба TRUE COLORS на харманлийската художничка Маргарита Тървалиева. Тя е участник в художествения живот на град Харманли и е автор, ценен и зад граница.
„Искрен и неподправен е сътвореният от Маргарита свят… свят, който излъчва, благородството и достойнството, мечтание и благоухание, затова и картините и са заредени с такава завладяваща нежност, одухотвореност и поетична изтънченост. Търсенията, в картините са намерени невероятно удачно, а балансът между композиция и цвят е премерен, сякаш излят върху платното с чувственост и обаяние, присъщи на истинските творци…“ Това бяха част от думите на скулпторът Тамер Халил, който имаше честта тържествено да открие изложбата. 
Изложбата е организирана с любезното съдействие на Община Харманли, като част от програмата на общината за предстоящите коледни празници. Експозицията ще остане подредена в Изложбената зала на Културен център Харманли до края на месец декември.