СПОРТНИТЕ КЛУБОВЕ В ГРАДА С РЕДИЦА ОТЛИЧИЯ ПРЕЗ ИЗТИЧАЩАТА ГОДИНА.

1362

В един от последните дни на изтичащата година, залата в Културния център събра на едно място треньори, спортисти, спортни деятели и приятели на спорта на превърналата се вече в традиция коледна „Вечер на спорта” в Харманли. Кметът Мария Киркова откри събитието и благодари на представителите на спортните клубове в община Харманли за положения труд през годината, постигнатите резултати и завоюваните отличия. Спечелените купи, медали и грамоти на отборите бяха подредени в импровизиран „Кът на успеха”, а гордите им притежатели споделиха емоциите около завоюването на престижните награди. 
И тази година, градоначалникът връчи почетни плакети за принос в развитието на спорта в общината на всички клубове, развиващи спортна дейност в Община Харманли. Треньорите и ръководствата на спортните организации не пропуснаха възможността да изкажат благодарността си към местната власт за оказания жест на внимание и съдействието на община Харманли през годината при реализирането на техните инициативи. Всички заедно си пожелаха успехите да се множат и през Новата 2018 година, а името на родния ни град да се слави по спортните терени. 
За доброто настроение на присъстващите се погрижиха очарователната Гергина Пейкова и талантливите момичета от балет „Ритъм” към НЧ „Дружба”, с ръководител Галина Станкова.