ПОЕТИЧНИ СТРУНИ 2021 - ПОКИ

115
Поети с китари пристигат за пореден път в града на Белоногата. Официалното откриване на Поетични струни 2021 ще бъде на 1 октомври от 17:30 часа в Културен център Харманли с фотоизложба „35 години в 35 снимки“.
В първия ден на феста ще се насладим на 2 концерта под надслов „Добре дошли“, концерт на дебютантите Анатоли Илиев, Димитър Милушев-Майкъл и Костадин Шотев, както и „Моята нова песен“, концерт на Александър Кузнецов, Борис Жеков, Иван Павлов, Красимир Йорданов, Геновева Цандева и Бойчо Иванов. Същата вечер ще бъде представен рецитал на Тодор Трайчев „Завръщане“ с приятелската подкрепа на Живка и Иван Ненкови.
В програмата на ПОКИ 2021 през вторият ден е предвидено представяне на новата книгa на Валери Станков „Римувани светулки“. От 18:00 часа феста продължава с изпълнения на Асен Масларски, Анатоли Илиев, Алексанър Кузнецов, Борис Жеков, дует „Келтик“, Димитър Милушев-Майкъл, Живка и Иван Ненкови, Иван Павлов, Костадин Шотев и юбилеен рецитал - „Точка БГ“ на 10 години.
Организацията и провеждането на събитието е съобразена с актуалните към датата на провеждането му изисквания на здравните власти.