ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ИДЕЕН ПРОЕКТ ЗА СПОРТЕН КОМПЛЕКС „ХЕБРОС“ ХАРМАНЛИ

4180

Готов е идейният проект за цялостен ремонт и обновяване на стадион „Хеброс“, който по идея на ръководството на Община Харманли ще се превърне в Спортен комплекс „Хеброс“. В Проектното предложение е залегнало цялостно обновяване на базата, изграждане на лекоатлетическа писта, мултифункционално изкуствено игрище за футбол и хокей на трева, тенис кортове, трибуни за зрителите, нови игрища, място за отдих, паркоместа и т.н. 
Идеята е спортният комплекс да се превърне в атрактивно място за жителите и гостите на града. И не само това, ремонтът трябва да бъде съобразен с нуждите и изискванията на треньори, спортисти и състезатели от спортните клубове в града. 
В тази връзка, Ръководството на Община Харманли кани спортисти, треньори, състезатели, спортни деятели и граждани на обществено обсъждане на така изготвеното предложение. Присъстващите ще имат възможност да се запознаят с идейния проект, да се включат в дискусиите и да отправят своите предложения относно визията на спортния комплекс и съоръженията, необходими за активен спорт. 
Общественото обсъждане на Идейния проект за Спортен комплекс „Хеброс“ ще се проведе на 23.03.2017г./четвъртък/, от 18:00 часа, в конферентната зала на Културен център Харманли. 
Очакваме Ви! Вашето мнение е от значение!