НОВО СТРУКТУРНО ЗВЕНО НА ГДЖСБТ БЕ ОТКРИТО В ХАРМАНЛИ

472
Ново структурно звено на Главна дирекция "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма" бе открито днес в Харманли.
Нуждата от постоянно присъствие на жандармерията на територията на Харманли е да се гарантира спокойствието и сигурността на гражданите.
На церемонията по откриването присъстваха заместник министъра на МВР Христо Стефанов, заместник главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, директора на ГДЖСОБТ главен комисар Димитър Андонов, директора на ОД на МВР Хасково старши комисар Чавдар Георгиев, началника на РУ на МВР Харманли Димитър Христозов, кмета на Община Харманли Мария Киркова, представители на Гражданския инициативен комитет.
Зам. министър Христо Стефанов благодари на Кмета Мария Киркова и ОбС Харманли за възможността да се открие това звено, което бе и едно от исканията на Гражданския инициативен комитет и жителите на Харманли.
Г-жа Киркова подари на директора на ГДЖСОБТ главен комисар Димитър Андонов икона на Света Богородица с пожелание да закриля всички служители и техните семейства.