КМЕТЪТ МАРИЯ КИРКОВА НАГРАДИ ЗЛАТНИТЕ ЛЕКОАТЛЕТИ НА ХАРМАНЛИ

3108

Момичетата, завоювали първо място на финалите от ученическите игри 2018г., бяха наградени от Кметът на Община Харманли Мария Киркова. Спортни сакове получиха Стела Гешева, Иванина Иванова, Цветалия Иванова, Николета Маркова, Наталия Крумова, Виктория Крумова, Габриела Гочева и Ирен Саръбоюкова от ОУ“Иван Вазов“ и Ивет Тодорова, Силвия Георгиева, Михаела Тодорова, Анелия Асенова, Виктория Недева, Габриела Георгиева, Петя Петкова и Мелиса Юсеин от СУ“Неофит Рилски“. 
Илия Сивков, спечелил злато в дисциплината скок дължина и Преслава Пачеманова, спечелила сребърен медал в дисциплината скок на височина от Националния шампионат за юноши и девойки под 20г., провел се в София 16 – 17 юни 2018г., бяха удостоени с плакет на Кмета на Община Харманли. Илия Сивков не присъства на награждаването, тъй като в момента е в РТурция на провеждащата се в Истанбул Балканиада. 
„Постиженията ви, освен вдъхновяващи, са и мотивиращи за това да продължаваме с всички сили да работим за подобряване условията на спортните бази и съоръжения, където да можете да тренирате и развивате спортните си умения. Надявам се, че до края на годината ще можете да тренирате в реновирания спортен комплекс Хеброс.“, каза Кметът Мария Киркова.