ЧЕСТИТ ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО

209
По повод Денят на християнското семейство – Въведение Богородично, Община Харманли и МКБППМН организираха кампания „Посади дърво – остави отпечатък в бъдещето“.
Щастливи сме, че в слънчевият съботен ден много семейства заедно със своите деца, баби и дядовци с внуците си, ученици, представители на обществени организации и граждани дойдоха в парк „Димана Данева“ и оставиха своите послания, свързани с добротата, природата, семейството и своя отпечатък в бъдещето на Харманли. Дървото е едно завещание, което всеки човек може да остави след себе си. Дървото пониква от семе, расте и се разклонява, създава нов плод, който дава живот на следващото поколение, за да започне наново. Самите клони пък символизират семейството - най-ценният подарък, който можем да получим някога през живота си. Семейството е символ на доброто, на любовта, стопля сърцата дори и в най-студените дни.
Бъдете благословени и предавайте на децата си любовта към хората и природата! Нека защитаваме и се борим за това, което обичаме!