Културен център и библиотекаКултурен център и Библиотека, е съвременна, модерна, архитектурно уникална, мултифункционална сграда, която предлага немане на зали, срещу почасово заплащане!

Зала ‘‘Конферентна‘‘ – разполага със 100-120 седящи места, оборудвана е с мултумедия, екран за проекции, лаптоп, озвучаване и климатизация. В залата е позиционирано и малко пиано за камерни концерти. Подходяща е за организиране на конференции, семинари, срещи, обучения, тийм билдинг и др. Наемът за един час е 30 лева, а за цял ден 120 лева!

Зала ‘‘Краезнание‘‘ – тип ‘‘класна стая‘‘, разполагаща с 20 места и технически реквизит, който вклщчва лаптоп, телевизор и климатизация! Подходяща за обучения, срещи и тийм билдинг в по-камерен състав! Наемът за един час е 10 лева, а за цял ден е 40 лева!

Изложбена зала (Художествена галерия) – Пространство, с много светлина,обособено за организиране и провеждане на авторски и художествени изложби, вернисажи, пътуващи експозиции, кетъринг събития, художествени базари! Залата няма наем, като условието е авторът на мероприятието, да остави едно свое произведение, за колекцията на Културен център!

Ритуална зала – Зала за сключване на граждански бракове и също така, адаптирана за провеждане на малки временни изложби!

Библиотека – Разполага с над 60 000 заглавия, подредени в два отдела, детски и за възрастни читатели. Има обособен детски кът, със занимателни игри, като шах, карти, пъзели и др. Провеждат се организирани мероприятия и посещения на групи от ДГ и училищни класове. Абонаментът  за различни вестници и списания, дават приятни часове в обстановка на информираност, тишина и спокойствие. Допълнително се предлага работа с компютри и копирни услуги!

В сградата може да получите информация за неща свързани с град Харманли, за емблематични кътчета и места от него, както и информация, за изявени общественици, поети, писатели, артисти и художници,  родом от града.

В съседство се намира и заведение-Кафе аперитив, което предлага уютна обстановка, вкусна храна и напитки, и  възможност за провеждане на кетъринг събития!

За контакти: гр.Харманли, п.к 6450, бул. “България“ №13б

Телефон : 0373/85142 офис; 0373/82344 Библиотека.

Работно време: всеки делничен ден от 8 до 18 часа.

При предварително заявени мероприятия работим и в почивните дни.