Общината - това сме всички ние! вижте всички  

ВАНДАЛСКА ПРОЯВА В ПАРК ДИМАНА ДАНЕВА

1730

В края на миналата година приключи основния ремонт на старите стълби в парк Димана Данева. Новите стълби осигуряват удобен достъп на малки и големи до парка и отговарят на всички изисквания за преодоляване на голямата денивелация на терена, изградени са рампи подходящи за хора с увреждания и майки с детски колички, поставени са парапети. За безопасното им използване в тъмната част на денонощието са поставени 4 броя лампи.
В началото на седмицата всички осветителни тела бяха изпочупени от вандали. Гледката е грозна и много неприятна. По следите останали по стълбовете става ясно, че са били целени с камъни. Ръководството на Община Харманли призовава гражданите да бъдат непримирими към тези, които се отнасят безотговорно и нанасят поражения, а когато станат свидетели на подобни противообществени прояви да изпращат сигнали на имейла на общината - obshtina@harmanli.bg , или на тел. 112.
За случая е подаден сигнал от общината до РУ на МВР Харманли, които работят за установяване на извършителите на вандалската проява.