УЧАСТВАЙ ВЪВ ФОТОКОНКУРСА „ПРАЗНИК В КАДЪР“

1818

Улови емоцията в кадър по време на събитията посветени на Деня на Харманли и Великден! Участвай в конкурса „ПРАЗНИК В КАДЪР“ и можеш да спечелиш ФОТОПРИНТЕР.
Как да се включиш? - Изпрати ни своята любима снимка от предстоящите празници заедно с име, фамилия и телефонен номер за връзка на имейл адрес: praznikvkadar@abv.bg до 6 май 2019 г. включително.
Как ще бъде определен победителят? – От всички постъпили снимки, жури ще селектира 20-те най-интересни и емоционални фотографии. Те ще бъдат качени във Facebook страницата на Община Харманли, където чрез гласуване от Facebook аудиторията на база брой „Харесвания / Like” ще бъде определен победителят.
ВАЖНО: Гласуването ще започне от момента на качването на всичките 20 снимки в страницата на Община Харманли - 7 май и ще продължи до 13 май 2019 г., понеделник - 9:00 часа. Победителят ще бъде обявен същия ден на страницата. В конкурса няма възрастово ограничение за участие. Снимките трябва да бъдат авторски и могат да бъдат обработвани с програми.

С правилата на конкурса може да се запознаете тук.