ЦЕНТЪРА ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА И ЦЕНТЪРА ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ ОТПРАЗНУВАХА СВОЯ ДЕСЕТИ РОЖДЕН ДЕН

369
В Културен център Харманли с тържество, песни и танци бе отпразнуван десетия рожден ден на Центъра за обществена подкрепа и Центъра за настаняване от семеен тип на деца с увреждания гр. Харманли. Десет години, в които двата екипа следват своята мисия да помагат на нуждаещите се от подкрепа и дават възможност на децата да водят пълноценен живот в близка до семейната среда и да се чувстват неразделна част от обществото.
Кмета на Община Харманли Мария Киркова поздрави директора на ЦОП и ЦНСТДУ Мара Янева и всички служители: „Благодарим ви за работата, която е всекидневно предизвикателство, а вие я приемате отговорно с отдаденост и вяра в успеха. Пожелавам ви здраве, бодър дух и енергия, за да можете все така безрезервно да следвате своето благородно призвание. Продължавайте с нестихващо вдъхновение да оставяте своя отпечатък в социалния живот на нашият град.“. На децата пожела здраве и им подари занимателни игри и пъзели.
И като на всеки рожден ден, кулминацията бе голямата торта, около която се събраха всички, за да си пожелаят още много такива празници.