СЪТРУДНИЧЕСТВОТО НА МЕСТНАТА ВЛАСТ С ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА БИЗНЕСА В ГРАДА - ВИСОКО ОЦЕНЕНО НА НАЦИОНАЛНО НИВО

1490

Членовете на Сдружение „Бизнесът за Харманли“ получиха признание от Националното сдружение на общините в България за ефективното сътрудничество с местната власт.
От името на НСОРБ, Кметът Мария Киркова връчи на Председателя на организацията Милко Милков плакет, грамота и сувенир. Признанието идва след като Сдружението е било номинирано от Ръководството на Община Харманли в категория „Партньор на общините“, а дейността на организацията е високо оценена и на национално ниво.
В мотивите си за номинация Ръководството на Община Харманли посочва, че „Бизнесът за Харманли“ е организация, която активно се включва в обществения живот на града и с дейността си подпомага редица социално значими и благотворителни каузи. 
Председателят на Сдружението Милко Милков благодари за високата оценка и декларира волята и желанието на членовете на „Бизнесът за Харманли“ за бъдеща съвместна дейност с местната власт. „Сигурен съм, че това признание ще бъде стимул за представителите на бизнеса в града при реализирането на още редица съвместни и успешни инициативи “ – каза още Милков. 
Кметът Киркова от своя страна пожела на всички присъстващи здраве и оптимизъм, за да срещат смело предизвикателствата и да постигат удовлетворение от свършената работа.