ПРИКЛЮЧИ I КРЪГ ОТ ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КОРАБОМОДЕЛИЗЪМ И КОРАБОМОДЕЛЕН СПОРТ ХАРМАНЛИ 2021г.

408
За поредна година Харманли бе домакин на I кръг от държавното първенство по корабомоделизъм и корабомоделен спорт, в което се включиха състезатели от България и Румъния. Надпреварата протече в три поредни дни / 07.05.2021г. – 09.05.2021г. / на язовир Кюмурлука.
Кметът на Община Харманли Мария Киркова връчи Купата на Кмета на Слави Славеев от СМК ,,Емил Димитров”. Купата в клас М получи Атанас Димитров от клуб ,,Посейдон”, а грамота за най-малък участник получи Мариян Досев от същия клуб.
Тази година СМК ,,Емил Димитров” - Харманли отбелязва своята седемдесетгодишнина. Председателят на клуба Веселин Димитров изказа благодарност за помощта и съдействието от страна на Община Харманли. Той връчи купата ,,Емил Димитров” за най-добра работа с деца на клуба от Пазарджик.
Със златен медал в клас F2A бе удостоен Любомир Ненов от Русе. В категорията F2A Junior златен медал получи Симеон Вълев от Димитровград. Пенчо Стоев от Кърджали се представи най-добре в клас F2B. В класирането на F4A Junior със златен медал бе удостоен Владислав Тончев от Димитровград. Състезателят Валерий Димитров от Русе се класира първи в клас F4B. Златен медал получи и Слави Славеев от Харманли в клас F4B Junior.