ОБЩИНА ХАРМАНЛИ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО „СЕМЕЙНО И ЗАБАВНО“

281
По повод предстоящият Ден на християнското семейство – 21.11.2020 г., Община Харманли отправя предизвикателство: ,,Семейно и забавно“.
Мами, татковци, баби, дядовци, деца, внуци, сестри и братя, в забързаното ежедневие и трудности, пред които всекидневно сме изправени, мнозина от нас забравиха наистина важните неща. По празници, с поводи, без поводи е хубаво да запазваме и запечатваме моментите с най-скъпите за нас хора. Знаете ли, че семейните снимки, поставени в домовете, помагат на децата да се чувстват оценени и им дават повече увереност? Когато отидеш на гости на твои приятели ти прави впечатление рамките със семейни снимки. Те не е необходимо да са представителни, а като цяло спомен от хубави семейни моменти. Една подобна снимка може тутакси да се превърне и в истинско забавно предизвикателство каквото ви отправяме ние.
Участие в предизвикателството могат да вземат само семейства от Община Харманли или такива, които имат емоционална или романтична връзка с град Харманли. Необходимо е да изпратите семейна снимка с информация за - Фамилията на семейството, населено място или да споделите емоцията, която ви свързва с Харманли, както и телефон за връзка на e-mail : pr@harmanli.bg. Срокът за изпращане на снимки е до 12.11.2020 г. Всички те ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Община Харманли на 13.11.2020 г. и до 19.11.2020 г. вие ще определите победителя, като подкрепите с „харесване“ снимката, която искате да спечели.
Кметът Мария Киркова ще връчи на семейството събрало най-много харесвания под снимката си награда „Семейна кошница“ с хранителни продукти на производители от региона на Харманли и юбилейното специално селектирано вино „Харманли на 510 години“
Не се колебайте, снимайте и покажете как се усмихвате и забавлявате ЗАЕДНО!