НАСТЪПВАТ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ 2019

522

Нека всички заедно символично запалим светлините на коледната елха и украсата в града на 27 ноември /сряда/. Ще посрещнем коледния дух заедно с трудолюбивите джуджета на дядо Коледа и ще зарадваме самия него с коледни песни и танци. Спектакълът „Джуджета, весели момчета“ ще започне от 17.00 часа, край Коледната елха на пл. „Възраждане“. Фойерверки ще озарят небето над Харманли и ще ознаменуват запалването на празничната украса.

Като джуджета тази година ще творим и с децата в нужда по Коледа ще споделим! Очакваме всички малчугани на „КОЛЕДНА СРЪЧКОМАНИЯ с кауза“. За поредна година помощниците на Дядо Коледа ще създадат пъстра коледна декорация, която ще представят на коледния базар в града. Всички средства събрани средства от тяхната продажба ще зарадват децата в нужда от град Харманли.

Заповядайте на 14 декември /събота/ на площада край Коледната елха от 10.00 часа на Коледен базар. Ще ви очакват ръчно изработени коледни декорации, кулинарни вкусотии и много изненади подготвени от децата на града. Музикалните певчески групи на Харманли ще поздравят гостите на базара с любимите коледни песни от 11.00 часа. Коледните базари са традиция на много места и какво по-хубаво от това да съчетаеш празничното настроение с покупки за трапезата и дома.

Нека бъдем отново „Заедно в новогодишната нощ“ и посрещнем 2020 година с празнично веселие и заря. Очакваме ви на 31 декември /вторник/ преди полунощ на площада край Коледната елха.