„МОЯТ СЪВРЕМЕНЕН БУДИТЕЛ" – КОНКУРС ЗА РИСУНКА ПОСВЕТЕН НА 1 НОЕМВРИ

1611
Ръководството на Община Харманли обявява конкурс за рисунка на тема „Моят съвременен будител“, посветен на предстоящия Ден на народните будители – 1 ноември. Всички млади творци от Община Харманли от I – VII клас могат да се включат в творческото предизвикателство. Няма специални изисквания към размера на рисунките и използваните техники.
Предвиждат се награди в следните категории:
I-II клас - първа, втора и трета награда за рисунка.
III-IV клас - първа, втора и трета награда за рисунка
V-VII клас - първа, втора и трета награда за рисунка.
Рисунките ще се приемат до 28 октомври 2020г. в „Културен център“ - град Харманли, като на гърба на рисунката четливо трябва да бъдат изписани личните данни - три имена, училище и клас. Творбите ще бъдат оценявани от жури в състав:
Председател: Маргарита Тървалиева - Началник отдел „Образование и социални дейности“ – Община Харманли. Членове: Тамер Халил – скулптор и Радина Желязкова – отдел „Връзки с обществеността“ – Община Харманли.
Кметът Мария Киркова лично ще награди победителите на 29.10.2020г. от 16:30ч. в „Културен център“ – град Харманли. Предвид епидемиологичната обстановка и въведените мерки за сигурност награждаването ще бъде в присъствието само на наградените участници.
Нека покажем, че искрата на нашите книжовници и революционери е жива и гори в ума и душите на децата ни!