МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЗАЕДНО ОТБРОИХА СЕКУНДИТЕ ДО СВЕТВАНЕТО НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА В ХАРМАНЛИ

1259

Коледната елха и празнична украса на Харманли засия тази нощ. Малки и големи заедно отброиха секундите до запалването й.
За приповдигнатото настроение на публиката се погрижиха ДКТ гр. Стара Загора, съвместно с участията на изгряващите звезди от ОУ „Иван Вазов“, НУ „Отец Паисий“, клуба по зумба към НУ „Алеко Константинов“ и ДГ „Ален Мак“. Всички те накараха публиката да танцува и пее в ритъма на предстоящите празници.
Спектакълът „ФОЛКЛОРНА МАГИЯ“, подготвен от старозагорския куклен театър, развихри фантазията на децата. Актьорите умело създадоха незабравими образи – пяха, танцуваха и свириха на сцената до коледната елха. Скоро след това градът ни бе посетен и от самия Дядо Коледа. Долетял с шейната от далечна Лапландия, той напомни на децата да му изпращат своите писма. Кметът на община Харманли Мария Киркова пожела на всички деца и техните родители да бъдат здрави и никога да не спират да мечтаят, както и много веселие и семеен уют през предстоящите празници. Страхотен завършек на вечерта бе зарята, която огря небето на Харманли.
Напомняме ви и за следващото мероприятие организирано от Община Харманли - „КОЛЕДНА СРЪЧКОМАНИЯ“, където децата ще могат да сътворят пощенска кутия за желания и послания до Дядо Коледа. От 3-ти до 7-ми декември от 16:00 до 18:00 часа в Културен център, Харманли.