КОЛЕДНА ЗВЕЗДА НАД НАС БЛЕСТИ

2079

Днес е Игнажден, днес започват коледните празници. Да си пожелаем енергия и воля за реализиране на всички добри начинания. Нека магията на святата Коледа влезе в дома ви и донесе здраве!
Благодарим на всички участници в празничната ни програма от изминалата нощ. Благодарим на НЧ „Дружба“ и прекрасните модерни певчески изпълнители, на веселите „Сладурани“ и балет „Вива“ от НЧ „Харманли – 2001“. Благодарим и на „Харманлийски славеи“ с вокален педагог Жеко Ангелов, ТК „Ритмика“ с ръководител Вели Велев, ДТС „Хорищенче“, ТК „Гергана“ и ТС „Хорищенци“ с ръководител Галина Христова, които ни потопиха в празничния ритъм и ни накараха да се почувстваме за пореден път горди българи. Благодарим на невероятната водеща Весела Манолова, която ни напомни, че над нас свети Витлеемската звезда. Символично запечатала Рождението на Божия Син тя ни кара да сме смирени, щедри, съпричастни, защото какво е Коледа без вярата и чудесата. 
Нека късметите от баницата, поднесени от домакина – Община Харманли, да се сбъднат! Нека празника, който продължи след концерта с греяно вино, музика и хора да повторим отново „ЗАЕДНО В НОВОГОДИШНАТА НОЩ“. Заповядайте на празнично веселие и фойерверки на пл. Възраждане пред Billa в полунощ на 31 декември! 
Весели и светли празници на всички!