КМЕТА МАРИЯ КИРКОВА УДОСТОИ С ПЛАКЕТ НАЙ-ДЪЛГОГОДИШНИЯ СЛУЖИТЕЛ НА ОБЩИНА ХАРМАНЛИ ЦВЕТА МАТЕВА

565
Кметът на Община Харманли Мария Киркова от свое име и от името на всички колеги изказа огромно БЛАГОДАРЯ на Цвета Матева и връчи плакет “50 години най-дългогодишен служител на Община Харманли”, цветя и значка с герба на Община Харманли.
„Огромна чест e за мен и от името на целия екип да изразя благодарност за добрата работа през годините. Привилегия е да имаме толкова дългогодишен и способен служител като вас. Всеки един кмет и преди мен се е допитвал и разчитал на вашия професионализъм, защото всяка една дейност минава през бюджета. Пожелавам здраве, лично щастие и благополучие“, с този поздрав кметът Мария Киркова се обърна към Цвета Матева.
Цвета Матева е започнала работа в администрацията на Община Харманли на 3-ти юли 1972 година като касиер в отдел Образование и има 50 години трудов стаж, който е преминал единствено в Община Харманли. Обучила е много млади специалисти в сферата на бюджетното счетоводство.
Видимо развълнувана от признанието и уважението на ръководството и своите колеги, Матева сподели, че през всичките години е работила с желание и всеотдайност. Никога и за миг не е помисляла да напусне общинска администрация Харманли. Пожела на по-младите си колеги да работят с любов и професионализъм.