КМЕТА МАРИЯ КИРКОВА СЕ СРЕЩНА СЪС СРЕБЪРНИЯ МЕДАЛИСТ БОЖИДАР САРЪБОЮКОВ

112
Днес, Kметът на Община Харманли Мария Киркова се срещна с Божидар Саръбоюков, завоювал сребърен медал от Световното първенство по лека атлетика за юноши и девойки под 20 години в Кали, Колумбия и 11-то място в скока на дължина.
Г-жа Мария Киркова връчи почетен плакет, грамота за постижения и парична награда на сребърният медалист Божидар Саръбоюков.
На срещата, която бе изключително емоционална, присъства личният треньор Димитър Карамфилов както и сестрата на Божидар, Ирен Саръбоюкова. В края на юли месец тя спечели бронз с личен рекорд в скока на височина от Европейския олимпийски младежки фестивал, провел се в словашкия град Банска Бистрица. Те споделиха за своите преживявания, напрегнати моменти и чудесни емоции от завоюваните отличия.
„Вашите постижения са много ясен сигнал, че притежавате огромен потенциал, който задължително следва да се развие и надгради. Вярвам, че ви очакват големи успехи, с които да ни накарате да се изправяме на крака всеки път когато сте горе на стълбичка и звучи българският химн. Бъдете здрави!“ каза г-жа Киркова.