ИНТЕРАКТИВНО ЗАНИМАНИЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА „ПРАВИЛАТА ЗНАЯ – БЕЗОПАСНО С ТРОТИНЕТКА ЩЕ СЕ ДВИЖА И ИГРАЯ“

310
Малки и големи момичета и момчета, заповядайте със своите тротинетки на 14.06.2022 г., вторник от 17:30 ч. на Спортен комплекс „Хеброс“, гр. Харманли, където ще се проведе интерактивно занимание по безопасност на движението по пътищата „Правилата зная – безопасно с тротинетка ще се движа и играя“.
Ще има викторина с въпроси за правилата на движение по пътищата, състезание с тротинетки, много награди и забавни игри. Интерактивното занимание е насочено към всички малки и големи деца и техните родители.
Мероприятието се организира от Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Община Харманли, във връзка с 29 юни – Националния ден за безопасно движение по пътищата. Специален гост ще бъде г-н Росен Рабчев – държавен експерт в Държавната агенция по Безопасност на движението по пътищата.