ЕЖЕГОДНАТА „ВЕЧЕР НА СПОРТИСТА“ В ХАРМАНЛИ

221
В препълнената зала на Културен център Харманли се проведе ежегодната „Вечер на спортиста“. Харманли има своята забележителна спортна история, постижения и почетни отличия в различни дисциплини, благодарение на треньори, спортисти и деятели на спорта, които неведнъж са доказали, че с трудолюбие, упоритост и воля няма непостижими цели и са развявали българския трикольор на големи национални и международни терени. 2023 година бе една изключително успешна за нашите спортисти, изпълнена с много постижения и медали.
В духа на предстоящите празници специален видео поздрав с послания към всички присъстващи отправиха Габриела Петрова, Димитър Кузманов, Росен Карамфилов, Радослав Русев и Модел клуб към Националния дворец на децата, които им пожелаха здраве, благоденствие и още много професионални успехи!
Кметът на Община Харманли Мария Киркова благодари на всички спортисти за постигнатите успехи, с които прославят не само Харманли, но и България. Тя поздрави всички спортни клубове за положения труд и постигнати високи резултати през годината, пожела им здраве, да бъдат все така успешни и мотивирани през новата 2024 г., като им подари колажи с успехите на всеки клуб през годината.
С голям интерес гостите разгледаха „Кът на успеха“ с награди и отличия, с постиженията на 14-те спортни клуба, които успешно функционират на територията на общината.
Вечерта се превърна в един своеобразен празник и жест на благодарност от страна на организаторите в лицето на Община Харманли за многобройните успехи на спортистите от града. А както всеки празник и „Вечерта на спортиста“ завърши с празнична торта и кетъринг за всички малки и големи спортисти.