ЕЖЕГОДНА „ВЕЧЕР НА СПОРТИСТА” В ХАРМАНЛИ

2259

В края на изтичащата 2018 година, треньори, спортисти, деятели и приятели на спорта се събраха в Културен център Харманли по повод ежегодната „Вечер на спортиста” организирана от община Харманли. 
Събитието бе открито с кратка презентация, в която намериха място всички 14 клуба, функциониращи на територията на община Харманли. Многобройните спечелени медали, купи, призове и класирания на състезания от най-висок ранг дадоха много поводиза гордост. Клубовете направиха своеобразна равносметка за положения труд през годината и постигнатите резултати. Изтичащата 2018 бе изключително динамична, както за тях, така и за Община Харманли. През тази година започна изграждането на Спортен комплекс „Хеброс“, който трябва да бъде завършен през 2019г. 
Кметът Мария Киркова поздрави спортните организации за успехите, пожела им мотивация, хъс и стремеж към още по-високи отличия през новата 2019 година. Тя връчи грамоти за принос в развитието на спорта в общината на всички клубове. Треньорите и ръководствата изказаха благодарността си към местната власт за оказания жест на внимание и за подкрепата, която получават .
Като комплимент от Община Харманли бе поднесена празнична торта, която символично обединяваше всички спортни клубове чрез техните лога. Гостите бяха приканени да разгледат и “Къта на успеха”, който събра на едно място всички награди и отличия спечелени през годината. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха мажоретките от НЧ „Харманли 2001“ и невероятното изпълнение на Борислав от НЧ „Дружба“.