ДА ВЪРНЕМ ЖИВОТО КОЛЕДНО ДЪРВО ОТНОВО В ПРИРОДАТА

340
Използването на жива елха за най-светлите празници носи удовлетворение на много хора, като придава още по-празнична атмосфера в домовете ни - в къщи мирише на истинска гора, а след това – допринасяме за околната среда, като я върнем обратно в природата. След Ивановден – денят, в който се сваля коледната украса, мнозина си зададат въпроса „Какво да правим сега с живото дръвче, което си взехме за празниците?“.
Община Харманли предоставя възможността на всеки, който иска да засади своето дръвче в парк „Димана Данева“ и да подари живот на коледните си дръвчета след празниците.
Ако ви звучи като добра идея, елате на 14 януари /събота/ от 11:00 часа в парк „Димана Данева“, за да засадим заедно живите елхи, които ще донесем от домовете си. Направете своята заявка на тел. 0897780407 до 12.01.2023 г., за да бъдат подготвени предварително местата за засаждане.
Нека със своя личен пример научим своите деца и внуци как да обичат и да се грижат за природата, като дадем шанс за живот на едно дърво, което ще расте и ще радва още много хора в продължение на десетки години.