АТРАКТИВНО РОКЕРСКО ШОУ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ХАРМАНЛИ – 2 МАЙ

80
Стотици рокери от цяла Южна България дойдоха днес в Харманли за традиционния рокерски събор.
С високи дози адреналин, рев на мотори и незабравими емоции ще запомним Рокерското шоу, което се проведе днес по повод празника на града – 2 май.
Атрактивната проява събра и много харманлийци и гости на града, които се насладиха и на стънт шоуто на Христо Алипиев. Събитието имаше и благотворителна кауза – набиране на средства за Господин Панайотов.
Рокерите направиха традиционната почетна обиколка на града, в която се включи и кметът Мария Киркова. Мощните машини спряха край възстановеният символ на Харманли - Сводестият мост, където градоначалникът, заедно с представители на Мото клуб „Чакалите” засадиха дърво, като символ на живота и дълголетието. „Приемете тази съвместна инициатива, като апел от всички нас - да бъдете внимателни и разумни, когато управлявате мощните си машини, да обичате живота и да го цените.“– обърна се Мария Киркова към рокерите от Харманли и им благодари за перфектната организация по време на състезанията. Те от своя страна изказаха своето уважение за подкрепата, която местната власт им оказва в техните начинания.
Организатори на събитието са Община Харманли и Мото клуб „Чакалите“.