НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА РАДВА МАЛКИ И ГОЛЕМИ В СЕЛО БИСЕР

451

Откриването на новоизградената детска площадка в село Бисер се превърна в истински празник за децата и разнообрази учебния ден на учениците там. Събитието съвпадна с графика на изнесените приемни на Кмета Мария Киркова в селото. Тя използва възможността и поздрави хората от Бисер с най-новата придобивка.
„Пожелавам на всички много радостни емоции и приятни мигове, тук в тази зона за игри. Играйте на воля, забавлявайте се, пазете новите съоръжения и бъдете внимателни” – обърна се към децата и учениците Мария Киркова. 
Видимо щастливи от новите съоръжения за игра, учениците от училището в селото бяха подготвили кратка програма, поздрав към градоначалника и всички гости. 
Детският кът е изграден по проект на Община Харманли, одобрен и финансиран от ПУДООС. Кметът на село Бисер Валентин Найденов и хората там благодариха на Ръководството на Община Харманли за оказаното съдействие при реализирането на проекта и изграждането на модерното съоръжение за игри и забавления за най-малките жители в селото. 
На празника присъства и заместник –областният управител д-р Стефка Здравкова.